Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

CHAINED STAR

16.50

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Chained Star ketting van MOSKITO heeft een chain van kleine sterretjes die aan elkaar zijn verbonden, is verstelbaar en is goud van kleur. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

DOTTED XOXO

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Dotted XOXO ketting van MOSKITO heeft een fijne chain, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat een bedel met de tekst xoxo. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

YEAR OF BIRTH – GOLD

14.99

FORGET THE RULES IF YOU LIKE IT WEAR IT!

Productdetails:

  • De ketting is goud van kleur en heeft een fijne chain met bolletjes
  • De ketting is verstelbaar en nikkelvrij
  • Draag de year of birth van jezelf of een dierbare bij je en combineer de ketting met een andere mooie ketting
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld is vandaag verzonden.
  • De ketting cadeau geven? Druk onderaan je winkelmandje op ‘ingepakt verzenden’ en volg de instructies. Voor €1,00 wordt jouw liefdesbommetje verzonden met liefde en confetti.
Out Of Stock

BEYOND THE STARS – GOLD

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Beyond the Stars ketting van MOSKITO heeft een dubbele fijne chain, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat bedels in de vorm van een maan en een ster. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

FANTASY WING – SILVER

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Fantasy Wing ketting van MOSKITO heeft een chain met een bedel in de vorm van fantasy vleugels en is verstelbaar. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

Out Of Stock

FALL IN LOVE – SILVER

14.99

SWEET LITTLE COIN! De Fall in Love ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain, de ketting is zilver en bevat kleine bedeltjes in de vorm van een hartje. Creëer your favorite neckparty door het kettinkje te combineren met andere mooie kettinkjes.

ROYAL COINS AND ROUNDS – SILVER

19.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Royal Coins and Round ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met munten en ronde hangers. Creëer your favorite neckparty door het kettinkje te combineren met andere mooie kettinkjes.

TRUE LOVE – SILVER

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De True Love ketting van MOSKITO heeft een fijne chain, is verstelbaar, is zilver en de ketting bevat een bedel in de vorm van een hart. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!