Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond

YEAR OF BIRTH – GOLD

14.99

FORGET THE RULES IF YOU LIKE IT WEAR IT!

Productdetails:

  • De ketting is goud van kleur en heeft een fijne chain met bolletjes
  • De ketting is verstelbaar en nikkelvrij
  • Draag de year of birth van jezelf of een dierbare bij je en combineer de ketting met een andere mooie ketting
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld is vandaag verzonden.
  • De ketting cadeau geven? Druk onderaan je winkelmandje op ‘ingepakt verzenden’ en volg de instructies. Voor €1,00 wordt jouw liefdesbommetje verzonden met liefde en confetti.

CIRCLE AND TRIANGLE – GOLD

14.99

MAKE THEM STOP AND STARE! De circle and triangle ketting van Moskito heeft een fijne chain een een minimalistische bedel in de vorm van een rondje en een driehoek.

BEYOND THE STARS – GOLD

19.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Beyond the Stars ketting van MOSKITO heeft een dubbele fijne chain, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat bedels in de vorm van een maan en een ster. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

Out Of Stock

LITTLE DOTS AND COINS – SILVER

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Little dots and coins ketting van MOSKITO heeft een chain met kleine zilveren muntjes en is verstelbaar. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

FANTASY WING – SILVER

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Fantasy Wing ketting van MOSKITO heeft een chain met een bedel in de vorm van fantasy vleugels en is verstelbaar. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

FALL IN LOVE – SILVER

14.99

SWEET LITTLE COIN! De Fall in Love ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain, de ketting is zilver en bevat kleine bedeltjes in de vorm van een hartje. Creëer your favorite neckparty door het kettinkje te combineren met andere mooie kettinkjes.

Out Of Stock

CUTE COIN – SILVER

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Cute Coin ketting van MOSKITO heeft een chain met kleine zilveren muntjes en is verstelbaar. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

ROYAL COINS AND ROUNDS – SILVER

19.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Royal Coins and Round ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met munten en ronde hangers. Creëer your favorite neckparty door het kettinkje te combineren met andere mooie kettinkjes.