Toont alle 13 resultaten

SHINING EYE – GOLD

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Sparkle On ketting van MOSKITO heeft een fijne chain, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat een bedel in de vorm van een oog. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

SPARKLE ON – GOLD

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Sparkle On ketting van MOSKITO heeft een chain met kleine balletjes, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat een bedel in de vorm van een ruit. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

LUCKY LEOPARD – GOLD

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Lucky Leopard ketting van MOSKITO heeft een fijne chain, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat een bedel in de vorm van een luipaard. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

I SEE LOVE – GOLD

19.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De I See Love ketting van MOSKITO heeft een chain met kleine balletjes, is verstelbaar, is goud en de ketting bevat een bedel in de vorm van een hart. Combineer deze ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

CHAINED UP – SILVER

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Chained Up ketting van MOSKITO heeft een chunky zilveren chain, is verstelbaar en is goud. Combineer deze chunky ketting met een blouse een mooie jeans en boots!

NECKLACE SWEET COIN

14.99

SWEET LITTLE COIN! De Sweet Coin ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met een ronde coin hanger in het goud. Creëer your favorite neckparty door het kettinkje te combineren met andere mooie kettinkjes.

 

NECKLACE BE MY STAR

14.99

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR! De My Star ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain, met een ster hangertje in het goud. Combineer deze ketting met een cute jurkje en heels voor de perfecte look!

 

NECKLACE PRETTY DOTS

14.99

IT’S OK TO BE A LITTLE OBSESSED WITH JEWELRY! De ketting Pretty Dots van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met daaraan kleine gouden ronde hangertjes. Combineer deze cutie met leuke andere fijne kettinkjes of draag hem classy met een jurkje!

NECKLACE HEARTBEATS

14.99

EVERY PIECE OF JEWELRY TELLS AL STORY! De ketting Heartbeats van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met daaraan kleine rode kraaltjes, de chain is goud. Combineer deze ketting met een mooie blouse, een jeans, een scrunchie en laarzen!

NECKLACE LITTLE ONE

14.99

CUTIE ALERT! De Little One ketting van MOSKITO heeft een fijne verstelbare chain met een rode kraal in het goud. Combineer deze cutie met andere kettinkjes of hou het classy en combineer de ketting met een mooie jurk of blouse.

 

NECKLACE PINEAPPLE FAMILY

14.99

TWINKLE TWINKLE. De Pineapple Family ketting van MOSKITO heeft een chain met kleine pineapples, een verstelbare sluiting in het goud. Combineer deze ketting met andere kettinkjes voor een perfect layer effect.

CHAINED UP – GOLD

14.99

MAKE YOUR OUTFIT COMPLETE! De Chained Up ketting van MOSKITO heeft een chunky gouden chain, is verstelbaar en is goud. Combineer deze chunky ketting met een blouse een mooie jeans en boots!