VAKANTIE 13 – 17 MAART 2023
Wegens vakantie worden de bestellingen in de week van 13-17 maart later verzonden.
Bestellingen in het weekend voor 13 maart en bestellingen die maandag 13 maart voor 17:00 uur besteld zijn worden maandag nog verzonden. Woensdag15 maart worden er bestellingen verzonden en vrijdag 17 maart. Alle bestellingen na 17 maart worden weer maandag verstuurd. 

BESTELLING OPHALEN IN DE WINKEL HAARLEM | HEEMSTEDE
Je kunt jouw bestelling gratis ophalen bij een van de door jouw gekozen Moskito winkel (Haarlem of Heemstede). Kies bij het afrekenen voor de optie ‘afhalen bij Moskito Haarlem of Heemstede’. Vervolgens krijg je een bevestiging wanneer jij jouw bestelling kan komen ophalen. Wanneer jij jouw bestelling komt ophalen, vergeet niet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) mee te nemen!

VERZENDING VIA POST-NL

Heb jij op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag op de post gedaan (met uitzondering van Nationale feestdagen). Na jouw bestelling ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan ook altijd even jouw spam. De standaardverzendkosten zijn €4,95. Bestel je voor een bedrag boven de €100,-? Dan betalen wij de standaardverzendkosten voor jou! Jij ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. Je kunt jouw pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail. Het kan zijn dat POST-NL een storing, staking of vertraging oploopt in verband met feestdagen. Moskito is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd daarom bij een eventuele vertraging alle updates via de track&trace code in de gaten. Mocht je er als nog niet uitkomen neem dat contact met ons op via info@moskito.nl, dan kijken wij graag met je mee!