VERZENDING HAARLEM – HEEMSTEDE – AERDENHOUT – SANTPOORT – IJMUIDEN – DRIEHUIS – HOOFDDORP – ZANDVOORT – VELSERBROEK – OVERVEEN – BLOEMENDAAL – VIJFHUIZEN – NIEUW VENNEP – HILLEGOM – CRUQUIUS – ZWANENBURG – HALFWEG = GRATIS VERZENDING + DEZEFLDE DAG IN HUIS:

Heb jij op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling GRATIS en DEZELFDE dag bezorgd. Na jouw bestelling ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan ook altijd even jouw spam en of jij jouw e-mailadres correct hebt ingevuld. Voor het activeren van de gratis verzending kies je bij het afrekenen voor afhalen bij Moskito Haarlem of Heemstede. Jouw bestelling wordt op dezelfde dag bezorgd tussen 17:30 – 21:00 uur. Mocht je niet thuis zijn laat het ons weten dan kunnen wij een ander bezorgmoment afspreken. *De gratis bezorging geldt op bestelling boven de €20,- 

 

VERZENDING VIA POST-NL

Heb jij op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag op de post gedaan (met uitzondering van zondag en Nationale feestdagen). Na jouw bestelling ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan ook altijd even jouw spam. De standaardverzendkosten zijn €4,95. Boven de € 75,- is de verzending gratis! Jij ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. Je kunt jouw pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail. Het kan zijn dat POST-NL een storing, staking of vertraging oploopt in verband met feestdagen. Moskito is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Hou daarom bij een eventuele vertraging alle updates via de track&trace code in de gaten. Mocht je er als nog niet uitkomen neem dat contact met ons op via info@moskito.nl, dan kijken wij graag met je mee!

 

BESTELLING OPHALEN IN DE WINKEL
(= WEGENS DE NIEUWE COVID-MAATREGELEN NIET MOGELIJK)

Je kunt jouw bestelling ophalen bij een van de door jouw gekozen Moskito winkel (Haarlem of Heemstede). Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling klaar ligt in het gekozen filiaal. Jouw bestelling wordt 14 kalenderdagen bewaard. Indien het pakket niet wordt opgehaald vervalt de bestelling. Het betaalde bedrag wordt op dezelfde wijze terugbetaald. Wanneer jij jouw bestelling komt ophalen, vergeet niet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) mee te nemen!