WEBSHOP RETOUR

Wij hopen dat je blij bent met jouw musthave! Wil je het artikel toch retourneren, geen probleem! Indien het artikel niet naar wens blijkt te zijn, dan kun jij binnen 14 dagen na ontvangst of na afhaaldatum het artikel retourneren. De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin jij deze hebt ontvangen. Op het afleveringsbewijs dienen de artikelen die jij wilt retourneren te worden vermeld of de nieuwe maat aan te worden gegeven.

Retourneren kan op twee manieren:

1. Retourneren in een van de filialen (kosteloos) Je hebt 14 dagen (na ontvangst of na afhaaldatum) de tijd om het artikel kosteloos in een van de Moskito-filialen te retourneren. Houd er rekening mee dat de terugbetaling gebeurt met dezelfde betaalmethode als die bij de aankoop is gebruikt.

2. Retourneren per post (eigen kosten) Je hebt 14 dagen (na ontvangst of na afhaaldatum) de tijd om het artikel op eigen kosten per post te retourneren. Pak de artikelen op een veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket en voeg het afleveringsbewijs erbij.

Op het pakket dient het volgende adres te worden weergegeven:

Moskito
Generaal Cronjestraat 84
2021 JL HAARLEM

Ga naar het postkantoor en stuur het pakket per aangetekende post of met een ontvangstbevestiging op.

STORE RETOUR

Heb heb je een artikel gekocht bij een van onze winkels (Haarlem of Heemstede) en mocht het artikel niet naar wens zijn? Dan ben je welkom om het artikel om te ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon. Met het omruilen van een ander artikel wordt bedoeld dat je het artikel voor een elk ander product uit de winkel kan omruilen. Mocht het bedrag hoger zijn, dan kan de rest bijbetaald worden. Mocht het bedrag lager zijn, dan krijg je voor het overige bedrag een MOSKITO tegoedbon. Met een tegoedbon wordt bedoeld, dat je een MOSKITO card ontvangt t.w.v. het aangeschafte artikel. De giftcard heeft geen einddatum. Je kunt jouw artikel binnen 14 werkdagen omruilen voor een ander artikel of een tegoedbon. Contant of banktransfers teruggave worden niet uitgevoerd bij aankopen in de winkel. De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin jij deze hebt gekocht. Ook moet de bon aanwezig zijn. Als het artikel is gedragen of beschadigd dan kan het artikel helaas niet worden ingenomen.

Artikelen die gekocht zijn in de sale mogen helaas niet meer teruggebracht worden.