Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

EARRINGS SPARKLE STAR – BLACK GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een hanger met daaraan een ster gevuld met strass steentjes in de kleur zwart. Combineer de oorbel met andere oorbellen voor een complete look!

EARRINGS SPARKLE STAR – GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een hanger met daaraan een ster gevuld met strass steentjes. Combineer de oorbel met andere oorbellen voor een complete look!

EARRINGS MISS CHARMING – GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een hanger met daaraan een ster en een kraal in een groene kleur. Combineer de oorbel met ander oorbellen voor een complete look!

EARRINGS RENAISSANCE – GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een hanger met daarin een strass steen in een licht blauwe kleur. Combineer de oorbel met andere oorbellen voor een complete look!

EARRINGS FALLING STAR – GOLD

14.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een ring met daaraan kleine kraaltjes bevestigd in een zwart kleur en in het midden een klein goud sterretje. Combineer deze oorbel met andere kleinere oorbellen voor een complete look!

EARRINGS FALLING HEART – GOLD

14.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een ring met daaraan kleine kraaltjes bevestigd in zacht roze kleuren en in het midden een klein goud hartje. Combineer deze oorbel met andere kleinere oorbellen voor een complete look!

EARRINGS SHINY STAR – SILVER GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een ring met daarin zilveren strass steentjes en bevat een hanger in een ronde vorm met daarin een ster gedrukt. De perfect oorbel die je kan combineren met andere oorbellen.

EARRINGS SHINY STAR – GOLD

12.99

De oorbel is goud van kleur, heeft een ring met daarin gekleurde nstrass steentjes en bevat een hanger in een ronde vorm met daarin een ster gedrukt. De perfect oorbel die je kan combineren met andere oorbellen.

ANGEL HOOPS (M) – SILVER

12.99

Onze nieuwe Hoops zijn goud van kleur en hebben een bolletje details. De oorbellen zijn goed te combineren met de andere hoops uit onze collectie.